Facebook


Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  Informace jak a v jakém rozsahu nakládáme (Roman Lukeš, Ič. 04159471, sídlo Pardubická 796/2, 104 00  Praha 10) s Vašimi osobními daty, která jste nám poskytli, většinou formou vložení do systému při objednávání přes e-shop www.lakyho-chilli.cz 

    Veškeré údaje o všech našich zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů včetně nařízení GDPR. Veškeré údaje získané od zákazníků jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a nejsou poskytovány třetím osobám.
  Bez výslovného souhlasu zákazníků je nakládáno s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a  v § 5 odst. 6. Výjimku představují pouze externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v takovém rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Pokud jsou Vaše data vytištěna, je to pouze z důvodů nutných k vyřízení Vašich požadavků, jsou uchovávána pouze po nutnou dobu a poté bezpečně skartována. 
   Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Elektronické adresy zákazníků, mohou být využívány pro účely zasílání propagačních materiálů všem neregistrovaným zákazníkům, kteří s tím odesláním objednávky souhlasí, veškerá korespondence není nikdy odesílána hromadně, ale pouze jednotlivě, aby nedošlo ke sdílení kontaktů mezi příjemci. Registrovaní uživatelé mají možnost si při registraci zvolit možnost zakázat zasílání novinek a propagačních materiálů. Na Vaši žádost Vám můžeme Vaše data  poskytnout ke kontrole, nebo je trvale vymazat. Na splnění těchto žádostí si pouze vymezujeme 30 denní lhůtu.

 

Všechna data, která nám poskytujete s vědomím a důvěrou, jsou, vždy byla a i nadále budou uchovávána na zabezpečeném a silným heslem šifrovaném serveru a zálohována na heslem zabezpečený a bezpečně uložený externí disk. Všichni kdo s Vašimi daty nakládají a přicházejí s nimi do kontaktunaši pracovníci, kteří přijdou do kontaktu s Vašimi daty, s nimi nakládají s největší možnou opatrností a diskrétností.

Pokud jsou vaše data nutné tisknout na objednávkový list, jsou uchovávány pouze po dobu nezbytnou pro vyřízení Vaší objednávky, nebo Vašeho dotazu a následně jsou likvidovány skartovacím strojem, který zabrání jakékoliv pozdější čitelnosti Vašich údajů.

 

- Poskytování osobních údajů třetím stranám

 

Prohlašujeme, že Vaše osobní údaje v žádném případě nikdy nebyli, nejsou a nebudou poskytovány třetím stranám.

Výjimkou jsou objednávky, které na Vaše přání zasíláme dopravní společnosti PPL, pokud si objednávku přejete zaslat na dobírku, nebo obchodním balíkem při platbě fakturou předem. Dopravní společnosti poskytujeme pouze nezbytně nutné údaje, tak aby Vám mohl být balík doručen.

Jedná se pouze a výhradně o údaje - jméno a příjmení ( popřípadě název firmy ), adresa na kterou má být balík doručen, telefonní kontakt pro snadnější komunikaci s řidičem.

Druhou a poslední výjimkou je případ, pokud chcete využít naší služby správy prodloužené tříleté záruky na elektrické nářadí BOSCH. V tomto případě jsou Vaše data vkládány našim pracovníkem do elektronického formuláře na zabezpečeném serveru společnosti Robert Bosch Odbytová s.r.o.

Jedná se pouze a výhradně o údaje - jméno a příjmení ( popřípadě název firmy ), adresa ( popř. sídlo společnosti ) a e-mailová adresa, na kterou Vám je následně zaslána kopie certifikátu sloužící k uplatnění prodloužené záruky na elektrické nářadí BOSCH.

 

-Zasílání informací o novinkách a připravovaných akcích a zasílání informací týkajících se prodloužené záruky na elektrické nářadí BOSCH

 

Pokud jste při registraci Vašeho osobního, nebo Firemního profilu potvrdili souhlas se zasíláním informací o novinkách, připravovaných akcích, a nebo jste souhlasili se zasláním informace o Vaší prodloužené záruce na elektrické nářadí BOSCH, mohou Vám být tyto informace zasílány na Vámi uvedený e-mail nebo telefonní číslo. Tyto informace nejsou nikdy posílány hromadnou poštou, jedná se vždy o samostatný e-mail pouze na Vaši adresu a Váš kontakt tedy není zobrazen nikomu jinému než Vám.

Z tohoto zasílání informací se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu, telefonu nebo dohodou na provozovně Budějovická 72, 140 00 Praha 4

V případě že jste nám dali souhlas k použití Vašich údajů nutných k registraci prodloužené záruky na elektrické nářadí BOSCH, bude Vám zasílán Newsletter  spojený s elektrickým nářadím BOSCH na e-mail, který jste nám k tomuto účelu poskytli. Tento Newsletter se dá také kdykoliv odhlásit a to prostřednictvím hypertextového odkazu v patičce doručeného Newsletteru.

 

-Právo k náhledu nebo výmaz

 

Na Vaši žádost je možné poskytnout ke kontrole, úpravě, nebo k trvalému vymazání veškerá data, která jste nám s důvěrou svěřili. Pouze si vyhrazujeme,  na splnění těchto úkonů 30-ti denní lhůtu od data podání Vaší žádosti.

 

-Nástroje třetích stran

 

Na našich webových stránkách www.a-pro.cz ( www.a-pro-bosch.cz ) je spuštěn nástroj třetí strany sloužící k analýze návštěvnosti ( TopList ). Tyto data jsou anonymní. Neshromažďujeme žádné konkrétní data o návštěvnosti jednotlivých IP adres.

 

Nákupní košík

Položky:
Cena:
0
0 Kč

Klasické přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 

Přihlášení přes sociální sítě

 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.